Beoordelingen

7,7
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
7,4
Comfort
7,1
Locatie accommodatie
8,9
Faciliteiten
7,0
Personeel
7,9
Waar voor uw geld
7,6

Beoordelingen

    Carlo Cami
    be

    Beoordelingsscore

    10
    3 januari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl

    Beoordelingsscore

    6,7
    1 januari 2018

    Voordelige overnachtingen dichtbij de toeristische attrecties

    Kamers erg gehorig Matige douche Hard bed Toilet spoelt slecht door
    Goede lokatie Goede prijs Prima ontbijt Erg goede eettentjes aan beiden zijden
    Hubert
    be

    Beoordelingsscore

    7,5
    13 november 2017

    Goed voor een kort verblijf.

    Goed ontbijt.kamer was netjes.
    Lauren
    be

    Beoordelingsscore

    7,9
    14 september 2017
    Ik denk dat je voor deze prijs ergens anders aangenamer kunt verblijven.
    Het waren zeer degelijke en propere kamers, een standaard ontbijt waarbij je tussen 3 verschillende soorten kon kiezen: thaïs ontbijt of muesli met yoghurt en fruit of eieren met toast. Verder is het guesthouse midden in het oude centrum gelegen op wandelafstand van verschillende tempels, de nightbazaar is verder gelegen. Aan de receptie heb je de mogelijkheid om verschillende daguitstapjes te bestellen.
    Ellen
    fr

    Beoordelingsscore

    6,2
    14 augustus 2017
    Prima guesthouse voor deze prijs. Denk dat je voor deze prijs wel een guesthouse kan boeken met iets meer sfeer.
    Keetje
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    11 augustus 2017
    Alles in de kamer was oud, maakte lawaai enger bed lag niet zo lekker
    De locatie was super, en het ontbijt was lekker
    Quinten Peeters
    be

    Beoordelingsscore

    7,9
    2 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl

    Beoordelingsscore

    6,2
    31 juli 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Amy Schepen
    nl

    Beoordelingsscore

    6,7
    3 mei 2017

    Oké...

    Op het eerste gezicht ziet het er een beetje krakkemikkig uit. Klein badkamertje. Alles wordt nat als je doucht. Maar het is schoon & je betaalt niet veel.
    De locatie is top. Midden in het centrum in een zijstraatje aan de hoofdweg. Bij het ontbijt keuzes uit 6 gerechten, was ook prima!
    Joost
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    16 januari 2017

    Prima verblijf voor een prima prijs!

    Kamer was prima en het ontbijt was echt lekker en fijn om extra kopje koffie te krijgen!
    Sander Siemons
    nl

    Beoordelingsscore

    4,6
    20 november 2016

    Niet voor herhaling vatbaar

    De luidruchtige guesthouse bezoekers/gehorige kamers.
    De ligging
    Isa-Jo
    nl

    Beoordelingsscore

    3,8
    18 november 2016

    Helaas was dit hotel een ontzettende tegenvaller

    De kamer had ik ruim een half jaar geleden al geboekt voor 4 nachten, om er zeker van te zijn een goede kamer op een centrale plek te hebben tijdens het Loy Krathong festival. Bij aankomst werd ik al lek geprikt door de muggen bij de receptie in het gebouw. Achteraf bleek dat het gebouw oud is en gerenoveerd moet worden, het is er erg vochtig. Wij hadden een klam bed!! Hierdoor werden we elke keer wakker, de airco hielp helaas niets. De verf kwam van het plafond al naar beneden, dit gaf wel aan dat het er erg vochtig was. De badkamer was oud en klein, er liepen mieren en andere beestjes in de wastafel en het toilet en de kraan van de wastafel kon niet helemaal dicht, deze bleef dus constant lopen. Omdat we zo slecht geslapen hadden en ik zwanger ben hebben we besloten om uit te checken na de eerste nacht. De medewerkers wilden dat we alle 4 de nachten betaalden, omdat we de overige nachten annuleerden. Uiteraard gingen wij hier niet mee akkoord, omdat het niet onze fout is dat de kamer niet goed is. De andere optie die wilden bieden was dat we bleven en dan zouden ze het bed verschonen. Uiteraard verhelpt dit het "klimaat" in het gebouw niet. Een van de 2 medewerkers, een vrouw, bleef haar stem verheffen en werd steeds kwader. Ze riep: I have business to run!! Ze dreigden de politie te bellen en uiteindelijk hebben ze de politie gebeld toen wij aangaven dat ze dat maar moesten doen, dat wij niet gingen betalen. Ook belden ze Booking.com. Volgens hen moesten wij van Booking.com betalen voor 4 nachten, maar de algemene voorwaarden van Booking.com geven heel duidelijk iets anders aan. Dit was dan ook niet waar! Uiteindelijk heeft de toeristenpolitie het voor ons opgelost en konden we gaan. Maar dit hotel zou ik niet aanraden. Het heeft een 7.4 maar ik zou het nog geen 4 geven! (Het zag er ook niet zo uit als op de foto's, volgens de medewerkers wel) In ieder geval niet voor dit geld.
    Het ontbijt was simpel maar prima, je kon kiezen uit 5 ontbijtjes. De kamer had een balkon waar je prima kon zitten en het hotel lag heel centraal en binnen het oude centrum.
    herman
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    1 mei 2016
    Lokatie